olafajra Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Zdaje maturę z matematyki i polskiego podstawa, angielskiego i geografii rozszerzonie, i czy mam szanse dostac sie zaocznie na SGH? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Na zaoczne raczej tak. Ale mam duże wątpliwości czy się utrzymasz bez rozszerzenia z matematyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olafajra Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Zadeklarowalam podstawe z matematyki, ale do lutego moge zmienic, obecnie przygotowuje sie z zakresu rozszerzonego, jak bedzie mi dobrze szlo, to zmienie na rozszerzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Przecież zawsze warto zdawać rozszerzenie bo jak się nie uda to nic nie tracisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olafajra Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 I chyba właśnie napisze rozszerzenie, czasem lepiej miec 50% z rozszerzenia, niż 90% z podstawy:) A orientuje się pan na jakiej zasadzie przyjmowani są studenci zaoczni na SGH? Kto pierwszy ten lepszy, czy są jakies progi punktowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Nie wiem. Nie znam zasad rekrutacji wszystkich uczelni. Na ich stronie www na pewno jest napisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...