amandka Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Jak w temacie, jak uważacie obecna matura z polskiego jest gorsza ustna czy pisemna? Gorsza - w sensie że wiecej stresuje i wymaga więcej pracy? Dla mnie taki kontakt face to face z nauczycielem jest wogole stresujący, już pomijajac egzamin zawsze wolałam pisać sprawdzian niz odpowiadac a WYY? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Zdecydowanie pisemna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcepanna Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 ja wolę pisać bo mam wiecej swobody w zastanowieniu sie nad opowiedzią, mogę cos pominąć i wrócic do tego potem itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 pisać łatwiej jasne, ale poziom trudności ustnej jest niższy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...