Robert55 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Hej, jestem Robert i mieszkam na Warmii. Przygodę ze studiami rozpocząłem chyba od niewłaściwej dla mnie opcji, dlatego jestem tutaj by dowiedzieć się czegoś o alternatywach, jakich aktualnie szukam. W końcu trzeba robić coś, co się lubi I robić to z przekonaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Hej, zapraszamy do dyskusji i do szukania odpowiedzi na swoje pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madleine Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Hej wszystkim! Za tydzień zaczynam swoją przygodę ze studiami i w związku z tym pojawił się już lekki stres i wątpliowści. Mam nadzieję, że będziecie wstanie wesprzeć i pomóc dobrą radą Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Hej, zapraszamy do dyskusji. Postaramy się pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...