ŁukaszK Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Hej. dostałem sie dziś z naboru wrześniowego na inny wydział i to na nim planuje rozpocząc studia . I teraz jestem w IRK na dwóch kierunkach, oczywiśccie chciałbym zrezygnować z ekonomii(mojego pierwszego wyboru). I moje pytanie brzmi co teraz powininenem zrobić? Pojsc do dziekanatu z jakimś pismem? Czy jak pojde do nich to sie wypisze od ręki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Wypiszesz od ręki w dziekanacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszK Opublikowano 20 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 a to oki. a myślisz że przez telefon mógłbym to załatwić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Nie i nawet nie wypada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...