marcino8 Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Witam, tak jak w temacie, na jakich kierunkach mógłbym bez większych przeszkód (różnice programowe etc.) robić magisterkę po zarządzaniu inżynierskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Głownie z kierunków z grupy ekonomicznej zwrzadzenia, Kierunek ekonomia, FiR itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcino8 Opublikowano 4 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 i bez znaczenia czy bedzie to w trybie niestacjonarnym czy stacjonarnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 To akurat nie ma żadnego znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcino8 Opublikowano 4 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 a np miedzynarodowe stosunki gospodarcze wchodza w grupe tych kierunkow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Tak www.studia.net/ekonomiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcino8 Opublikowano 4 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 i myśli Pan, że nie będzie raczej żadnych różnic do nadrabiania? Myślałem o Ekonomii i specjalizacji Ekonomika transportu i kierunek logistyka na UG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Różnice beda. Po ekonomii bedzie ich bardzo mało. Po logistyce może byc ciezko ale tez powinna byc możliwość dostania sie na MSG ale różnice beda spore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcino8 Opublikowano 4 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 a na ekonomię po tym zarządzaniu inżynierskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Nie wiem skąd to pytanie? Przecież rozmawialiśmy o tym ze na ekonomiczne tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcino8 Opublikowano 4 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Chciałem tylko się upewnić. A jakie jest Pana zdanie na temat studiowania dwóch innych lub pokrewnych kierunków, tzn np. inżynier studia z zarządzania mgr ekonomii? Myśli Pan, że jest to pozytywnie odbierane przez potencjalnych pracodawców? Czy lepiej przez 5 lat skupić się na jednym kierunku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Po co Ci dwa pokrewne kierunki? Strata czasu. Dwa rożne kierunki zwiększające kompetencje maja sens np kierunek logistyka i filologia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcino8 Opublikowano 4 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Przecież podobno to niemożliwe. To dlaczego teraz po zarządzaniu nie dostanę się na logistykę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Studiowanie dwóch kierunków na raz z rożnych dziedzin jest możliwe czyli na licencjacie lub inżynierce lecisz 2 kierunki. Ale studiować dwóch rożnych kierunków na dwóch stopniach jest niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcino8 Opublikowano 4 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 no właśnie chodziło mi o to drugie, 2 kierunki jednocześnie studiując - nie oszukujmy się jest ciężkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcino8 Opublikowano 4 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Tą ekonomię chciałem kontynuować na studiach drugiego stopnia, ponieważ jest tam specjalizacja ekonomika transportu i kierunek logistyka. A na niej właśnie najbardziej mi zależy. Może jednak to nie taki głupi pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Nie ma mozliwosci połączenia dwóch rożnych oddalonych od siebie kierunków na dwóch stopniach. Specjalnosc Ci za wiele nie daje. Jesli chcesz studiować logistykę to zrob to na I stopniu. Zarzadzanie i Kierunek ekonomia to jedna grupa kierunków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcino8 Opublikowano 4 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Chciałbym tak własnie, ale niestety nie dostałem się Transport/logistykę na AM w Gdynii i na Transport na PG. Inne miasto nie wchodzi w grę, a rok stracony to też niedobrze.. nie wiem co robić już w tej sytuacji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Lepiej stracić rok i wykorzystać go do własnych celów jak poprawa matury czy praca niż isc na studia na ktore nie chce sie isc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcino8 Opublikowano 5 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Chciałem dowiedzieć się jeszczę jedną rzecz. Jeżeli uczelnia ogłosi rekrutację dodatkową na studia II stopnia, podczas której obowiązuje kolejność zgłoszeń to może dostać się na nie każdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Jesli nie określi minimalnych progow punktowych to tak pod warunkiem, ze kierunek I stopnia jest zbliżony. Uczelnie niepubliczne maja w tym zakresie większa tolerancje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcino8 Opublikowano 5 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Ok, rozumiem. A co oprócz Transportu jest zbliżone do Logistyki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Wiekszosc z tych kierunkow http://www.studia.net/logistyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcino8 Opublikowano 5 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 No to w zasadzie tak jak mówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcino8 Opublikowano 5 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Mam jeszcze jedno pytanie, jeżeli zrobiłbym inżyniera na Politechnice a magistra na uniwersytecie z Ekonomii to jakie miałbym wykształcenie? Bardziej politechniczne czy ekonomiczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...