getter Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Witam wszystkich serdecznie jestem osoba pracujaca i chce wybrac sie na Informatyke celuje raczej w uczelnie prywatne Znalazlem dwie Collegium Balticum oraz Wyzsza Szkola Biznesu. Najbardziej by mi odpowiadala Wyzsza Szkola Bankowa bo znam ta szkole i ludzi z tym ze oni niestety nie maja tego kierunku jedynie z czego moglbym tam skorzystac to kierunek logistyka oraz Zarzadzanie. Czy jest w stanie mi ktos poradzic? Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Tu masz wszystkie uczelnie z okolic Szczecina, które prowadzą kierunek informatyka http://szczecin.studia.net/informatyka Wyższa Szkoła Biznesu? Masz na myśli Zachodniopomorską Szkołę Biznesu? Współpracowałem z obiema, nie są to uczelnie krzaki, są to w miarę dobre i solidne uczelnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getter Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Tak, mialem na mysli http://www.zpsb.pl/ oraz http://www.cb.szczecin.pl/ z tym ze nie wiem czy poradze sobie na informatyce orlem nie jestem ani z matematyki ani z fizyki bardziej to marzenie z dziecinstwa z tym ze jak nie sproboje to sie nie dowiem... Druga opcja to Wyzsza Szkola Bankowa w Szczecinie i kierunek kierunek logistyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Staramy się nie zamieszczać linków. kierunek logistyka to super opcja, ale tam też jest ważna matematyka. Zresztą WSB to bardzo dobra uczelnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getter Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Wiec zostane przy tej logistyce na wsb a po takiej logistyce moge kontynuowac jakas informatyke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Nie, mozesz zacząć od zera informatykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getter Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Obawiam sie ze nie poradze sobie na informatyce mam za duze braki + pracuje. Znam sporo ludzi z WSB i z logistyki i jakos specjalnie nikt nie narzeka z kolei informatyka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zarówno na informatyce jak i logistyce matematyka jest bardzo ważna ale trudniejsza jest na informatyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getter Opublikowano 3 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Jak to jest z tym inzynierem po tym tez robi sie magisterke a po magisterce podyplomowke? Jaka podyplomowke moge zrobic bo logistyce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Po inżynierię mozesz robić mgr ale nie musisz. Podyplomówke mozesz robić po inżynierce lub licencjacie. Studia I lub II stopnia nie determinują tego jakie podyplomowki mozesz robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getter Opublikowano 4 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Decyzja podjeta Wsb kierunek logistyka + indywidualny kurs angielskiego cos do tego jeszcze polecasz jakies kursy/certyfikaty? Jedyne co mam to na wszystkie wozki europejski specjalnosc bede bral logistyke miedzynarodowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Na tym etapie nie ma sensu robić kursów bo nie wiesz co Ci sie przyda. Co do kursu językowego to ma on sens jesli zakończy sie europejskim certyfikatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getter Opublikowano 4 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Mozesz cos polecic w tym kierunku jakies szkoly ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Nie sa Ci potrzebne żadne szkoły, mozesz przygotowywać sie indywidualnie lub na korepetycjach tylko musisz zdać egzamin państwowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...