Candy9716 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Hej:) Jak wspomniałam w tytule chodzi mi o pokój czy stancje... Czytałam już różne ogłoszenia, ale może ktoś słyszał/widział jakieś fajne(sprawdzone?) ogłoszenie... Może ktoś szuka wspólokatorki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Sprawdź olx lub ogłoszenia na swojej uczelni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Napisz jeszcze w jakim mieście to może ktoś się zgłosi na forum odrazu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Joanna przecież temat w dziale Katowice:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Teraz to widzę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 cieszy mnie to bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Candy9716 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Dziękuje za odp. Już trochę poszukałam na olx i mam na oku kilka ogłoszeń. Ale może tak jak Pani Joanna napisała, może ktoś się tutaj odezwie.. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Nasilenie zaczyna sie we wrześniu do tego czasu lepiej szukaj na własna rękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alice007 Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Warto jeszcze rzucić okiem na gumtree i popytać znajomych. Zwykle w wakacje jest dużo fajnych ofert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...