1majowiec Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Witam Mam mały dylemat z wyborem studiów . W lo chodziłem do klasy humanistycznej lecz dzięki dobrze napisanej podstawie dostałem się na logistykę na sggw .Zastana im się czy nie lepiej byłoby gdybym przeniósł się na ekonomie na tym samym wydziale gdyż spora część pierwszego roku tych studiów jest bardzo podobna Zastanawiam się nad pracą księgowego ale nie wiem czy to mnie pociąga . kierunek logistyka też wydaje się nie być bardzo zły choć ostatnio bardzo popularnym i mało konkretnym Za wszelkie opinie będę wielce wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 To jest takie pytanie, na który nikt inny Ci nie udzieli odpowiedzi. Pytanie z serii co ja bym chciał bardziej robić, my tego nie wiemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zawsze twierdzę, że pierwsze wybory są najlepsze (przynajmniej w moim przypadku:) ), ale zmiany też wychodzą nam na dobre;) Wsłuchaj się w siebie i podejmij decyzję, za mało konkretów podałeś aby coś poradzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Wszystko zależy od Twoich indywidualnych preferencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...