Dorotka Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Cześć wszystkim! Zwracam się do Was z prośbą o opinię na temat kierunku studiów, a konkretnie logistyki. Dużo o niej czytałam i tu na forum i ogólnie i jestem coraz bardziej do niej przekonana:) dlatego mam pytanie. Wiem że dużo jest poszukiwanych spedytorów ale też wiem, że praca spedytora jest niezwykle trudna. Stres, presja, ciągle pod telefonem dlatego interesuje mnie bardziej praca w biurze lub magazynach, zaopatrzenie sklepów, taka bardziej spokojna praca, typowa kierunek logistyka czyli zamawianie itp tylko właśnie czy jest zapotrzebowanie na tego typu pracowników, czy znajdę taką pracę. chodzi mi głównie o Podkarpacie.. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 W obecnych czasach praca bez stresu nie istnieje. Stres w pracy nie determinuje stanowisko a raczej osoby z którymi sie współpracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...