Vistera Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Hej Jestem tutaj nowa i mam parę pytań do osób studiujących analitykę gospodarczą na UG i osoby studiujące matematykę ekonomiczną, a mianowicie jestem na 1 roku studiów Informatyka i ekonometria po 3 semestrze czeka mnie wybór specjalności i waham się pomiędzy analityką gospodarczą, a metodami analizy danych. Czy jest tutaj ktoś kto może doradzić ? Chciałabym rozpocząć drugi kierunek i zastanawiam się nad matematyką ekonomiczną, podobno jest to kierunek dla analityków i skoro jestem na kierunku ananlitycznym to nie wiem czy ten drugi kierunek jest dobrym pomysłem, Prosiłabym o pomoc i wyjaśnienie co dokładnie się robi po analityce gospodarczej, metodzie analizy danych a co po matematyce ekonomicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Wybor specjalności nie jedynak taki istotny ale jeśli już stoisz przed wyborem to zastanow sie czym chcesz sie w przyszlosci zajmowac Nie rozumiem po co chcesz zaczynać drugi kierunek który jest praktycznie bardzo zbliżony do pierwszego to tylko strata czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...