kandydatnastudia Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Witam! Chciałabym rozpocząć naukę w szkole policealnej, zrobiłam mały research i zastanawiam się nad NOVĄ, słyszał ktoś o tej szkole? odwiedziłam pare szkół na terenie poznania i ta mi się najbardziej spodobała. czekam na opiniee i z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Hej, ogólnie nie polecam szkół policealnych. Lepiej zrobić jakieś kursy zawodowe i zdobyć konkretny fach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandydatnastudia Opublikowano 7 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Hej, ogólnie nie polecam szkół policealnych. Lepiej zrobić jakieś kursy zawodowe i zdobyć konkretny fach W tej szkole NOVA są właśnie kursy zawodowe po których otrzymuje się tytuł technika Szukam opinii na temat tej szkoły bo wydaje się być na prawdę w porządku, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 nie słyszałem o niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pichorek Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Z tego co pamiętam właścicielem szkoły NOVA jest ta sama firma/osoba co BlueEducation. Chodziłem do blue ale do Warszawy źle nie było i ciężko też nie. Szło się dogadać z nauczycielami. Mogę polecić choć studia to nie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Myśle, ze o wiele bardziej mozna polecić dobre studia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kat456 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Ja się nie zgadzam z tym, że nie warto iść do szkoły policealnej. Sama skończyłam darmową szkołę policealną i jestem zadowolona. Zdobyłam tytuł, odbywam praktyki i co prawda nie pracuję w zawodzie, ale nauczyłam się tego, co chciałam. Miałam szansę na pracę po praktykach, ale odmówiłam. Tak czy inaczej perspektywy pracy po takiej szkole są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Do zdobycia podstaw pewnej wiedzy z danego zakresu policealna może wystarczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kat456 Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Tak, ale to z wszystkim tak jest. Studia też nie zawsze w pełni przygotowują do dalszego zawodu i trzeba dużo zrobić na własną rękę. Także szkoły policealne zasługują na docenienie moim zdaniem. Lepsze zdobycie zawodu w takim miejscu niż zero perspektyw na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Jeśli nie ma innego wyboru to dobre i studium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...