mateusz209 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Witam. Mam problem związany ze zgubieniem świadectwa maturalnego. Skończyłem studia na Politechnice Krakowskiej a teraz chciałbym rozpocząć nowe. Problem w tej kwestii jest taki że zapodziałem gdzieś swoje świadectwo maturalne. Przy procesie rekrutacyjnym na PK zostawiałem jedynie kopie poświadczoną z oryginałem. Naturalnym wyjściem jest zgłoszenie się do OKE i wyrobienie duplikatu dokumentów( zrobione ). Problemem jest termin , gdyż wyrobienie duplikatu trwa od 7 do 30 dni. Rekrutacja na większość studiów kończy się w przeciągu kilku dni. Czyli jak zdobyć swoje wyniki maturalne . Jakieś pomysły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Hej, pomysłów niestety brak. Chyba musisz poczekać. Złóż też podanie o przyspieszenie w wyrobieniu duplikatu, w wielu instytucjach pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...