Loopia Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Cześć Otóż jestem na 2 roku studiów - licencjat na UJ, jednak to nie jest to, czego chcę w życiu, więc chcę podjąć studia na AGH (od początku). Moje pytanie: Skoro mam wykorzystane 60 pkt. ECTS, to czy został mi tylko darmowy jeden rok studiów na AGH,a pozostałe semestry będą już odpłatne? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 A czytałaś forum? Wystarczy poszukać a znajdziesz odpowiedzi na swoje pytanie. Temat wałkowany wiele razy od lat już nie trzeba płacić za drugi kierunek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loopia Opublikowano 24 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 A czytałaś forum? Wystarczy poszukać a znajdziesz odpowiedzi na swoje pytanie. Temat wałkowany wiele razy od lat już nie trzeba płacić za drugi kieruneNie Właśnie przeglądałam kilka for i na każdym znalazłam misz-masz. W mojej sytuacji nie chcę brać drugiego kierunku, tylko zrezygnować całkowicie ze studiów A na rzecz studiów B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 24 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2016 Nie wiem gdzie szukałeś, temat pod Twoim na forum http://forum.studia.net/topic/4862-rezygnacja-z-uczelni-po-pierwszym-roku-i-rozpoczęcie-studiów-od-nowa-na-innej/#entry29832 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...