Spot the looney 54 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Cześć... Może Wy uratujecie mnie z opresji. Jestem studentką ! roku studiów mgr zaocznych. Pierwszy semestr zaliczyłam bez problemu. Z drugim już znacznie gorzej. Większosć zajęć mamy na platformie, ale ja z uwagi na prywatne problemy w ogóle nie uzupełniałam zadań i tak oblewam 2 semestr. Czy są jakieś szanse bym mogła go zaliczyć? czy jest możliwość zaliczenia wszystkich przedmiotów we wrześniu? macie jakieś doświadczenie w tej kwestii? Czy mogę kontynuować studia na drugim roku odrabiając w jakiś sposób to co zaległe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 wszystko zalezy od prowadzących te zajęcia. Na każdej uczelni jest inaczej. Moim zdaniem musisz się do nich zgłosić i wyrazić chęć zaliczenia tych wszystkich zajęc do września. Większość się pewnie zgodzi ale musisz sie liczyc z tym, że ktoś się nie zgodzi i wtedy jeśli to będzie 1 przedmiot to warunek i wtedy możesz zaliczyć to na 2 roku wraz z 1 rokiem, jeśli więcej to repeta i powtarzanie semestru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Poważnie brzmi co napisałaś, rozumiem, że drugi semestr jest całkowicie do tyłu? Może do celu przybliży cię rozmowa z każdym z prowadzących, mam nadzieję że wykażą się zrozumieniem i dadzą ci szanse na zaliczenie we wrześniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 rozmowa indywidualna z każdym prowadzącym i może się uda powalczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...