live Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Na wakacjach musze odbyć praktyki, ale aby to zrobić najpierw musze złożyć do sekretariatu min. dokument, swiadczący o tym, ze jestem ubespieczony od wypadkow nieszczęśliwych. Nie planowałem wypadku, wiec na początku roku nie płacciłem za ubezpieczenie. I teraz pytanie gdzie mógłbym je wykupic? Musze isć gdzieś do urzędu, czy zrobić to w uczelni. Mam zamiar ubezpieczyc sie na jakis miesiąc, czyli czas odbywania praktyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Wiele firm ubezpieczeniowych ma takie propozycje, wystarczy poszperać w sieci, do tego możesz iść do biura karier lub dziekanatu od tych spraw, powinni pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
live Opublikowano 15 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Nie wiem, czy nie głupio troche pytac o takie sprawy w dziekanacie. Może po prostu sprawdze oferty w internecie i pojde do pierwszego lepszego ubezpieczyciela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Mozesz tak zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Sądzę, że też spoko możesz w dziekanacie zapytać, może mają jakieś kontakty, a jak nie to najwyżej usłyszysz że samodzielnie trzeba zająć się tematem;) ale kto pyta nie błądzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Dokładnie może cos podpowiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...