Kowalski Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Sytuacja na razie jeszcze hipotetyczna: ukończyłem I rok studiów, ale chcę się przenieść na uczelnię o zupełnie innym profilu. Czy mogę normalnie brać udział w rekrutacji, tak jakbym nigdy nie studiował, czy najpierw muszę zrezygnować z nauki na poprzedniej uczelni a potem dopiero mogę rekrutować się na nową? Nie chodzi mi o to, żeby mieć już zaliczony I rok, tylko żeby normalnie zacząć studia od nowa. Czytałem regulamin nowej uczelni, ale tam nie ma nic o przenoszeniu się z innej uczelni, tylko między wydziałami. Jest jakaś ogólna zasada na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Możesz się normalnie rekrutować tylko zaznacz w rekrutacji, że to będzie Twój pierwszy kierunek studiów. Temat wałkowany wielokrotnie, dlaczego nie używasz funkcji szukaj? np. http://forum.studia.net/topic/5088-pozwol%C4%85-mi-studiowa%C4%87-normalnie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...