Lein Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Witam, zastanawiam się nad kierunkiem automatyka i robotyka na politechnice Wrocławskiej. Na maturze nie zdawałem fizyki, matematyke podstawową napisałem bardzo dobrze, z rozszerzoną już gorzej. Język obcy poszedł mi również bardzo dobrze. Teraz moje pytanie. Czy Waszym zdaniem bez matematyki rozszerzonej i fizyki jestem w stanie dostać się na te studia? Nie pytam o to czy sobię poradzę, bo mam zamiar nadrobić zaległości w wakacje + szybko się uczę, ale przy wyborze przedmiotów maturalnych popełniłem błąd i nie wziąłem pod uwagę tego co chciałbym naprawdę studiować. Jeżeli znalazłby się student pierwszego lub drugiego roku na PWR to byłoby jeszcze lepiej. Z góry dzięki za odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Rozszerzenie z matematyki jest bardzo ważne wiec musisz liczyc ze w tym roku niż demograficzny spowoduje, ze bedą w miarę niskie progi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...