Candy9716 Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 A mógłyby mi ktoś coś powiedzieć o UE w poznan.studia.net??? Konkretnie kierunki Zarządanie, Kierunek ekonomia i FiR. Jaka jest ta uczelnia, wasze opinie, czy UE to dobry krok?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Tak to bardzo dobra uczelnia. Co do kierunków to sa zbliżone. Wszystkie wywodzą sie z ekonomii, kiedyś były specjalnościami na ekonomii. Wybierając kierunek kieruj sie tym co chcesz po tym robić. Co innego będziesz robić po FIR a co innego po zarządzaniu. Natomiast na wszystkie to mozliwosci odpowiada Kierunek ekonomia bo obejmuje wszystkie te kierunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Candy9716 Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Tak to bardzo dobra uczelnia. Co do kierunków to sa zbliżone. Wszystkie wywodzą sie z ekonomii, kiedyś były specjalnościami na ekonomii. Wybierając kierunek kieruj sie tym co chcesz po tym robić. Co innego będziesz robić po FIR a co innego po zarządzaniu. Natomiast na wszystkie to mozliwosci odpowiada ekonomia bo obejmuje wszystkie te kierunki Dziękuje za odp. Tylko trudniej jest się dostać na FiR na WE natomiast trochę niższy próg jest na WZ, gdzie jest kierunek FiR biznesu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Myśle ze to kwestia wyboru specjalności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Candy9716 Opublikowano 17 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Mam mały problem. Chodzi o to,że dostałam się na UE i do 20lipca muszę złożyć dokumenty, ale chciałabym się iść na inną uczenię,ale tam jestem na liście rezerwowej, ale mogę się dostać. A wynik będą dopiero 23 lipca. I w związku z tym mam pytanie czy jak złoże już dokumenty na UE(kserokopię świadectwa itd) to czy mogę je później odzyskać,(kilka dni póżniej), gdybym dostała się na tą uczelnie, gdzie byłam rezerwowa. Czy już jak je złożyłam to klamka zapadła. ??? Czy wiążą się z tym jakieś konsekwencje??? Bardzo zależy mi na odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Wystarczy poczytać forum. Mozesz przenieść dokumenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Candy9716 Opublikowano 18 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Wystarczy poczytać forum. Mozesz przenieść dokumenty Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...