24godzina Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Nie wiem gdzie to wstawic, wiec wstawiłam tutaj. Uzupełnij tabelkę wiedząc, że w sprzedaż w II fazie obrotu jest zwolniona z opodatkowania, a w pozostałych fazach opodatkowania stawka podstawowa. Podmioty a, C i D są podatnikami podatku Vat. Podmiot B kupuje od podmiotu A, podmiot C od B, a podmiot D od C.Rozwiązanie przesyłam w załaczniku. Nie wiem jak to zrobić z podatnikiem zwolnionym z opodatkowania, wstawiam zerio, kreskę czy jak? Proszę o sprawdzenie, czy potem w podatku naliczony w III fazie wstawiam zero, jesli w poprzednim np wstawiłam kreskę, czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Wstawia sie ZW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24godzina Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Wstawia sie ZW. Czyli jest to dobrze zrobione tylko zamiast kreski ZW? I w III Fazie wtedy tez wstawia się ZW w podatku naliczonym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Tego już Ci nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24godzina Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Może ktoś inny wie jak to zapisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Watpię żebyś kogoś znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...