Kamil1337 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Witam. Interesuje mnie kierunek na UW:Socjologia grup dyspozycyjnych. Ma ktoś jakieś informacje o tym kierunku? Wszelakie informacje mile widziane . Czy ten kierunek można porównać jako podobny lub bardzo podobny do np. bezpieczeństwa wewnętrznego czy narodowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Na UW czy UWr? Tu masz info o kierunku http://www.studia.net/socjologia-grup-dyspozycyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil1337 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Oczywiście UWr, przepraszam za nieścisłość. Tak się składa, że czytałem już opis kierunku podany w linku. Chciałbym jednak dowiedzieć się co mają do powiedzenia ludzie bezpośrednio lub też pośrednio związani z socjologią grup dyspozycyjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Myślę, że nie znajdziesz tu takich osób. Pojedz sobie na uczelnie i pogadaj ze studentami. Do tego były targi i dni otwarte wtedy jest największy kontakt ze studentami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...