kudlaty07 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Witam, Studiuje ETK na Politechnice Wrocławskiej zaocznie 2 semestr. Pracuje w branży telekomunikacyjnej z dużymi możliwościami rozwoju i awansu . Zastanawiam się aby przepisać się na kierunek Telekomunikacja. Mam problemy z przedmiotami kierunkowymi na ETK gdyż nie konczylem żadnego technikum elektrycznego. Elektryka mnie dalej interesuje tak samo jak telekomunikacja. Poradzicie mi ? Myślę że jeśli skończę Telekomunikacje zaocznie mając ok 7-8 letnie doświadczenie w tym zawodzie ( który też lubię ) to będę miał lepsze perspektywy niż po ETK z zerowym doświadczeniem. Proszę o opinie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Jeśli Ci sie uda przepisać i nie będziesz miał wielu różnic programowych to dlaczego nie? Spróbuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty07 Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Tzn raczej będę musiał zacząć od nowa w październiku lecz kilka kursów będę miał zaliczonych. Czyli miałbym 1 rok w tył w pewnym sensie . I z jednej strony mi szkoda tego roku i pieniędzy a z drugiej ciągnie mnie Telekomunikacja tym bardziej że już trochę w niej robie i mam możliwości rozwoju w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Jeśli cię ciągnie cos innego to zmień to jak najszybciej. Im dłużej ciągniesz obecne studia tym bardziej szkoda kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Rok w stosunku do całego życia w danej branży to jednak nie tak wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Nie jest wiele aczkolwiek zawsze szkoda kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 o kasy zawsze szkoda, ale trzeba podjąć racjonalne decyzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Dlatego dobrze, ze zaczął o tym myślec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Mam problemy z przedmiotami kierunkowymi na ETK gdyż nie konczylem żadnego technikum elektrycznego. Na studiach większość ludzi jest po ogólniakach i jakoś zaliczają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 To prawda, studia sa raczej dostosowane do wszystkich absolwentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...