Samika Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 cześć wszystkim! w ramach zaliczenia egzaminu, który był najgorszym w całym toku zdecydowałyśmy się, że wyjeżdżamy z koleżankami! gdziekolwiek oby szybko. trzeba nam tylko tzrech informacji - gdzie tanio (stosunkowo, tak wiemy że zagranica w miejscach turystycznych jest drożej niż gdzie indziej), czym się dostać (tak, wiemy że przewoźnicy maja promocje ale w jednych taniej w drugich drożej i promocja będzie jak cena regularna gdzzie indziej), jak przetrwać? ile mniej więcej pieniędzy trzeba na pobyt ok 4 dni bo noclegi planujemy troche na wariata typu schroniska itp żeby było naprawdę tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palahdy Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 z rzeszowa jeździ kilku dobrych przewoźników, chętnie doradzę ale wiadomo, że nie każdy jeździ w każde miejsce dlatego nie będę spamować dopóki nie zdecydujesz się na jakieś konkretne miejsce, kierunek albo chociaż kilka cech jakie to miejsce ma mieć. pozdraiwaim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Myśle, ze 500 zł powinno wystarczyć. Najlepiej pojechać na stopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Preferujesz raczej zwiedzanie miast czy wypady w góry/nad morze/na wieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shuhari Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Gdzie chcecie jechać? Osobiście mogę polecić następujące kierunki, które nie są dość odległe od PL i też nie są wyjątkowo drogie, a popatrzcie na zdjęcia na Google - Szwajcaria Sakońska - Szwajcaria Czeska - Adrszpaskie - Skalne Miasto - Bastei - Czeski Raj Jeśli chodzi o góry blisko PL. Moim zdaniem 400 - 500 zł na osobę będzie wystarczające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samika Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 500 zł byłoby odpowiednio. Na stopa odpada, jestem uzależniona od oglądania morderstw i o mordercach na youtubie, wiem czym to grozi ;D morze byłoby super, góry jeszcze bardziej. Ale na pewno nie wielkie miasta, obie w takich się wychowywałyśmy i nie ma potrzeby teraz tego celebrować konkretni przewoźnicy też mogą być, najwyżej sobie przesortuję później kktóre odpadają kompletnie. Ps. O skalnym mieście nigdy nie słyszałam, robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shuhari Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Te miasta, które podałem polecił mi jeden z użytkowników na innym forum jako, jeszcze nie odwiedziłem ale w tym roku planuję to zrobić bo mam stosunkowo blisko (południowa PL). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Skalne miasto naprawdę warte polecenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horulka Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 muszę zerknąć, bo pierwsze słyszę jagody goji odchudzaniemeridia opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iseq Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Najlepiej nocować w hostelu, nie wiem w ile osób jedziecie ale pokoje gdzie mają jako taki standard w całej Polsce kosztują średnio 130 - 150 zł za noc od całości więc jak to rozbijecie to spokojnie Wam budżet spadnie. Nocleg najlepiej rezerwować na Booking.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...