kulozik Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Siemka, mam do Was pyt. W poprzednim roku ukończyłam studia z ratownictwa med., ale z pracą ciężko zwłaszcza dla kobiet. Poza tym to chyba nie to, co chciałabym robić do emerytury. Szkoda tylko, że tak późno się obudziłam, szkoda 3 lat. W związku z tym rozpoczęłam niestacjonarnie logistykę. Chcę znaleźć praktyki. Wiele placówek logistycznych organizuje praktyki dla studentów i pomimo że jestem dopiero na 1 roku zamierzam aplikować na nie, a nuż widelec... i tu mam pytanie. Czy powinnam w swoim CV, które do nich wyślę, uwzględnić również studia z ratownictwa medycznego i odbyte w szpitalach praktyki, czy po prostu napisać tylko że obecnie studiuję logistykę? Nie chcę żeby wyglądało to tak, że nie wiem co w życiu chcę robić.. ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 To odwieczne pytanie, czy w CV warto wszystko pokazywać. Czasami warto, czasami nie. Ujmy Ci to nie przynosi, więc moim zdaniem powinnaś wykazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Jedne studia, w dodatku dobre i ukończone, pewnie warto. Gdybyś skakała po kierunkach i ich nie kończyła, to bym się powstrzymała z pisaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...