Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,
oferuję swoją pomoc w pisaniu prac dyplomowych, zarówno magisterskich, inżynierskich, jak i licencjackich. Chętnie pomogę również osobom potrzebującym referatu, pracy zaliczeniowej, eseju, etc.
Ze swojej strony mogę zagwarantować solidność, rzetelność, terminowość oraz pełen profesjonalizm. Każdą pracę przygotowuję indywidualnie pod klienta. Nie pracuję na gotowcach, nie kopiuję tekstów, każda praca zawiera w cenie raport antyplagiatowy. Nie jestem firmą, sama piszę prace, nikomu ich nie zlecam i za ich jakość osobiście odpowiadam.
Pomagam korygować napisane już prace, mogę dopisać kolejne rozdziały lub piszę je od podstaw. Pomagam w układaniu planów, spisów treści i zbieraniu literatury. Mogę również sprawdzić, poprawić daną pracę pod kątem merytorycznym i redakcyjnym.
Cena napisania pracy ustalana jest indywidualnie z każdym zainteresowanym, jestem skłonna do otwartych rozmów, na pewno się dogadamy w tej kwestii. Ewentualne poprawki wliczone są w cenę usługi.
Rozliczenie za usługę odbywa się w całości lub ratalnie, wedle gustu osoby zainteresowanej. Pobieram zaliczki.
Kontakt wyłącznie poprzez wiadomości emailowe. Jestem do dyspozycji niemalże cały czas.
Zapewniam pełną dyskrecję ze swojej strony.

Zapraszam do kontaktu osoby zainteresowane!

2015.pisanie.prac.2015@gmail.com

Pisanie i poprawianie prac magisterskich, licencjackich i dyplomowych
Oferuję profesjonalną pomoc w pisaniu i poprawianiu prac magisterskich, licencjackich, inżynierskich, doktorskich, zaliczeniowych. 
Jesteśmy zespołem profesjonalnych edytorów z ponad 7-letnim doświadczeniem. Oferujemy Państwu kompleksową i wszechstronną pomoc w pisaniu wszelkiego rodzaju prac zaliczeniowych, licencjackich i magisterskich, a także esejów, artykułów, referatów oraz scenariuszy. Więcej na www.tekstowapomoc.pl lub pod nr: 789 081 678