chrupek97 Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Podsumowując na pewno złoże papiery na pożarnicza i wata ale mam jeszcze kilka pytań mianowicie od kiedy do kiedy można złożyć papiery, co jest wymagane, kiedy są testy sprawnościowe. A i słyszałem o jakiś badaniach ze trzeba wcześniej zrobić ale nie mogę znaleźć żadnej informacji. Poza tym angielski zdaje na poziomie podstawowym czy może to być jakiś problem? A jeśli studia cywilne to co dalej? Wiec proszę kogoś o wytłumaczenie mi wszystkiego od samego początku. Będę bardzo wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Jeśli studia cywilne to rekrutacja zaczyna sie na przełomie czerwca i lipca. Jeśli wojskowe to zaczyna sie ona już w marcu wiec dzwon i sie dowiaduj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrupek97 Opublikowano 1 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 A co z resztą pytań?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Wszystko robisz podczas rekrutacji badania, testy sprawnościowe, testy psychologiczne. Angielski powinien być na rozszerzeniu dlatego warto sie postarać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrupek97 Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Tylko jest taki problem ze ja angielski zdaje na podstawie co pewnie może być jakimś problemem, a decyzji juz nie mozna zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 No faktycznie decyzji juz nie możesz zmienić. Po prostu będziesz miał z tego słabszy przelicznik. Niestety na studia wojskowe jest bardzo duża konkurencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Tak czy inaczej dowiaduj się bezpośrednio na uczelni, bo może wszystko inne zdasz bardzo dobrze i angielski nie będzie miał aż takie dużego wpływu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Moim zdaniem warto spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 pewnie, że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Tylko zawsze weź pod uwagę kilka kierunków alternatywnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...