ewkawe Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Może zainteresuje Cię również artykuł http://www.uczelnie.net/wywiady/3212-dlaczego-warto-pojsc-na-studia-wojskowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Przeczytaj koniecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Wprowadziłam Cię w błąd, bo rekrutacja na mundurowe na SGSP jest w maju, a nie w marcu jak pisałam (w marcu na WAT), na SGSP w zeszłym roku był 10 os na miejsce, przyjmują niecałe 100. Jak nie masz rozszerzenia z matmy i fizyki to nie masz co startować nawet w rekrutacji... bardzo trudny tam jest też test sprawnościowy. Ale chętnych jak widać nie brakuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 to i tak przyjmują więcej niż kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrupek97 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Jeżeli nie egzaminy to z pewnością testy sprawnościowe postawiłyby mnie w dobrej sytuacji. A czy można tam wyjeżdżac na weekend do domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 W pożarniczej? Jak w każdej mundurowce, można jak ma sie przepustkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Pewnie na początku dostaje się rzadziej przepustkę, ale z czasem na pewno jest łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Przez pierwszy rok przepustki są dość rzadkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 w każdym kolejnym roku będzie łatwiej z przepustkami, tak to już jest że młodzi mają ciężej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 tak, po 1 roku jest już łatwiej można wracac co 1-2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrupek97 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Mimo wszystko chyba warto spróbować na to pozarnicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Moim zdaniem na pewno warto tylko trzeba zdać sobie sprawę ze to służba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrupek97 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 A na czym polegała ta służba w szkole pożarniczej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Jak w wojsku pełne skoszarowanie. Pełnisz prace strażaka na służbie i do tego studiujesz. Stad masz żołd, zakwaterowanie i wyżywienia, nie ma nic za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrupek97 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 No nie wiem. Jest jeszcze trochę czasu wiec poważnie się zastanowię. Dzięki za wskazówki i rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Spoko jakby co to pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrupek97 Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 I znowu wróciłem . Zamierzam jednak złożyć papiery to szkoły pożarnicze oraz watu. Pytanie teraz czy lepiej na mundurowe czy oficerskie. Mogę jedynie dodać że jestem bardzo sprawny fizycznie jeśli to coś pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrupek97 Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 I znowu wróciłem . Zamierzam jednak złożyć papiery to szkoły pożarnicze oraz watu. Pytanie teraz czy lepiej na mundurowe czy oficerskie. Mogę jedynie dodać że jestem bardzo sprawny fizycznie jeśli to coś pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Mundurowe? Oficerskie? Sa albo cywilne albo oficerskie. Zdecydowanie lepiej oficerskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrupek97 Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Mój błąd. A dlaczego lepiej? Ja się kompletnie nie orientuje wiec pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Studia oficerskie dają Ci zawód i przydział. Jesteś oficerem i masz zapewniona prace ale to tez służba podczas studiów. Studia cywilne to zwykle studia Tutaj masz rozwiniecie tematu, wystarczy poszukać http://forum.studia.net/topic/3270-czym-są-studia-wojskowe/?fromsearch=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrupek97 Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 A czy to prawda że idąc na takie studia trzeba obcinać się na lyso? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Nie to nie prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrupek97 Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Czyli jednak warto się zapytać a nie słuchać się kogoś kto tak naprawdę nic nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Chyba warto, włosy musza być tak ułożone by nie wystawały z hełmu, jeśli bedą za długie to będzie problem ale bez przesady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...