marek98 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 To, że są tutaj kierowcy to nie ulega wątpliwości, ale czy są tutaj osoby prowadzące samochody ciężarowe? Mam nadzieję, że przynajmniej jedna taka się znajdzie i doradzi mi jaki płyn do silników kupić. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Nie sądze, że znajdziesz studentów, którzy prowadzą samochody ciężarowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Myślę, że dobrze by było wejść na fora samochodowe tam z pewnością ktoś się znajdzie kto Ci podpowie, albo podjechać do mechanika i podpytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Dokładnie fora samochodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Kierowców jest z pewnością sporo, tylko ja nawet nie wiem jaki płyn jest w mojej osobówce, a co dopiero w cieżarowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 A to jest więcej jak jeden taki płyn, że można wybierać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Hehe Joanna wygrywasz internety 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 hahaha i wszystko w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djejka Opublikowano 2 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 A to jest więcej jak jeden taki płyn, że można wybierać? Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Nie no, może niektórzy studenci dorabiają w branży tirowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eneduerikefake Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Myślisz? Wątpię! Ja to się zastanawiam co to jest w ogóle płyn do silnika, ale ja kierowcą jestem od niedawna, to się mogę nie znać. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shuhari Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Ale jaki płyn? Olej? W oparciu o samochody dostawcze. Kupuje się olej, który był już wcześniej (np. przez poprzedniego właściciela) używany, podobnie jest z samochodami ciężarowymi. Druga sprawa, że olej dla różnych silników jest inny i nie znając szczegółów nikt Ci nic konkretnego nie powie. Jedź do punktu wymiany oleju, mechanika tam gdzie tym się zajmują i dokładnie Ci powiedzą. Wgl dziwne pytanie jak na forum o studiach, zrozumiałbym jeszcze samochód osobowy, ale ciężarowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 bardzo dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 faktycznie, nijak to pytanie tu nie pasuje. Co do lania tego samego oleju co poprzednik, to nie musi być to olej tej samej firmy, ale musi mieć takie same parametry. W praktyce leje się często ten sam bo najłatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...