gumisiovy Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Witam, mam pytanie. Jestem w 2 klasie LO na kierunku mat-geo. Ale doszedlem do wniosku że chciałbym studiować fizjoterapie, jednak po tym kierunku jest to niemożliwe. Co musiałbym zrobić, żeby móc zdać biologię na maturze (bez Studia na kierunku biologia mogę zapomnieć o fizjo...), jakieś kursy, korepetycje? Myślicie że zdążył bym z tym do matury 2017? Co robić, żeby ogarnąć biologię i iść na fizjoterapie? Bardzo proszę o rady :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Myśle, ze jesteś gotów zdążyć i do tej matury to wszystko zależy od Ciebie. Mozesz rownież po maturze uczyć sie przez rok sam z Studia na kierunku biologia plus korepetycje i na pewno dasz radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Jesteś w 2 klasie czyli masz jeszcze półtora roku do matury. Jak teraz zaczniesz przygotowywania to spokojnie zdążysz, ale koniecznie pomyśl o korkach albo jakiś kursach. Możesz to połączyć i iść na kurs przygotowujący a do tego wziąć korki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Dokładnie, masz jeszcze dużo czasu. Spokojnie możesz przygotować się do matury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgadzam się z przedmówcami, spokojnie zdąrzysz się przygotować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...