Kasiaa92 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Witam jestem po studiach z ratownictwa medycznego, kontynuuję naukę niestacjonarnie dlatego zależy mi na znalezieniu jakieś pracy w tygodniu oczywiście w zawodzie. Ostatnio natknęłam się na stronę Wojskowego Oddziału Gospodarczego i przeczytałam tam, że zatrudniają też ratowników medycznych i tu moje pytanie. Jak wygląda praca ratownika w takim miejscu? czy kobiety- ratownicy też mają szansę na etat w takim miejscu czy chętniej przyjmują mężczyzn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Hej, Jest to praca typowo ad hoc, czyli jesli nic sie nie dzieje to masz spokój. Kobiety jak najbardziej przyjmują, watęk przenoszą do odpowiedniego działu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Myślę, że spokojnie może próbować się tam dostać do pracy. Najlepiej zadzwoń i dowiedz się szczegółów na jakich zasadach przyjmują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 A nie piszą nic na stronie jakie zadania i kompetencje będzie miał ten ratownik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zawsze warto złożyć swoje CV w kilku miejscach, pomysł z WOG jest fajny, ale nie ograniczaj się tylko do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...