Fabio Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Witam. Chciałbym się dowiedzieć co nieco o Uniwersytecie Przyrodniczym w poznan.studia.net. Co prawda maturę piszę dopiero za rok, ale chciałbym mniej więcej wiedzieć, jakie przedmioty muszę zdawać w trybie rozszerzonym by móc dostać się na weterynarie na owym uniwersytecie. Nie za bardzo potrafię ze strony uniwersytetu tego wywnioskować. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Tutaj powinieneś znaleźć wszystkie informacje w zakładce zasady rekrutacji http://www.studia.net/uczelnie-studia/5561-uniwersytet-przyrodniczy-w-poznaniu Daj znać czy znalazłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 W tym linku masz dokładne wymagania na weterynarię, próg punktowy jest dość wysoki bo 78 punktów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Na weterynarie chyba wszędzie jest podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Wymagania są dość wysokie bo są tylko 4 weterynarię w kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Fajnie, też kiedyś myślałam o weterynarii, ale odstraszyła mnie jednak biologia w liceum :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 U mnie tez z biologia bym problem a dokładnie z nauczycielka której nie było bo chorowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 chyba więcej uczelni prowadzi wererynarię. Ja się doliczyłam 7 uczelni: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie Wydział Medycyny WeterynaryjnejUniwersytet Jagielloński w Krakowie Uniwersyteckie Centrum Medycyny Weterynaryjnej UJ-URUniwersytet Przyrodniczy w Lublinie Wydział Medycyny WeterynaryjnejUniwersytet Przyrodniczy w poznan.studia.net Wydział Medycyny Weterynaryjnej i Nauk o ZwierzętachUniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu Wydział Medycyny WeterynaryjnejUniwersytet Rolniczy im. H. Kołłątaja w Krakowie Uniwersyteckie Centrum Medycyny Weterynaryjnej UJ-URUniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie Wydział Medycyny Weterynaryjnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Faktycznie, jeszcze kilka lat temu byłu 4 ośrodki, widać, że kierunek się rozwija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 a weterynaria stała się bardzo atrakcyjnym kierunkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Była jest i będzie atrakcyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...