Łukasz Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Tutaj masz numer do działu rekrutacji WSB w poznan.studia.net 61 655 33 00, mi nie udało się dodzwonić, natomiast Pani z Dziekanatu mówi, że rekrutacja w styczniu jest prowadzona ale nie na wszystkie kierunki studiów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 o właśnie, najlepiej zadzwonić i się dowiedzieć u źródła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 proszę jak się poświęciłem, udało mi się dodzwonić. W rekrutacji od grudnia jest tylko Podyplomówki z zarządzania i kierunek logistyka (oba kierunki niestacjonarnie), od kwietnia rusza rekrutacja letnia na informatykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 o czyli wszystko wiadomo, że informatykę możesz najwcześniej zacząć od października. Teraz tylko pytanie co masz zamiar zrobić z prawem? Czy dasz radę dokończyć ten rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 i czy finansowo to Ci się w ogóle opłaca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...