Piotr90 Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Moja dziewczyna uparła się bym Was zapytał co sądzicie o tabletkach therm line fast , ponieważ naczytała się , że działają , że dobra dieta i ćwiczenia spalają tony tłuszczu. Ja uważam , że powinna spróbować bo jak tak pisza to źle nie powinno być . a ktoś brał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Nie polecam żadnych tabletek na odchudzanie! Polecam za to odpowiednią dietę i ćwiczenia. Najlepiej wybrać się do dietetyka i zapytać o odpowiedni zakres ćwiczeń trenera personalnego. Połączenie tych dwóch elementów da z pewnością świetne rezultaty.... wiem coś o tym Polecam również dietę z portalu Vitalia.pl rewelacyjnie dopasowana i bardzo smaczne posiłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Tez nie polecam, najlepsze na utrate wagi sa cwiczenia regularne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Zapomnijcie o tabletkach, szkoda zdrowia. Regularne jedzenie małych porcji i ruch to klucz do sukcesu. Tabletki działąją tylko na początku, potem organizm się przyzwyczaja i coraz trudniej zgubić kilogramy a ponadto wątroba ma przechlapane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Dokładnie, do tego polecam pić dużo wody mineralnej niegazowanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 lepiej jej to odradź, niech się porusza, niech mniej je i bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey_mouse Opublikowano 3 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 ja nie wierze w coś takiego jak cudowne tabletki na odchudzanie. Motywacja, zapał i trening fizyczny to gwarancja sukcesu a nie jakieś puste tabletki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilonka22 Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Najlepiej byłoby gdybyś polecił jej się trochę poruszać, a nie truć się cudownymi tabletkami. Odpowiednia dieta i trening powinny załatwić sprawę, a dla Was to może być świetna zabawa pochodzić razem na siłownię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 5 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Te wszystkie tabletki cud to ziółka, które mają podkręcić metabolizm. Generalnie to w większości suplementy diety, czyli nie leki, więc nikt nie badał, co tam w ogóle jest i jak działa. Niestety bez diety się nie schudnie, nie ma bata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 13 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Daj sobie spokój z jakimiś tabletkami, dieta i ćwiczenia to podstawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr90 Opublikowano 18 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 tak zrobiłem i chyba nie posłuchała... bo coś podjada przed jedzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 szkoda jej zdrowia i złudzeń, że to zadziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 moim zdaniem źle robi, ale to już jej decyzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drakhtul Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Stanowczo nie. Moja dziewczyna kiedys probowala i nic jej to nie dalo. Nawet sie troche od nich uzaleznila i mowila ze musi je brac... nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackcat Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Same tabletki nic nie dadzą bez diety i aktywności fizycznej. Wiem z doświadczenia. Te wszystkie specyfiki są po prostu przereklamowane, nie ma co się łudzić że pomogą ot tak. Ja schudłam w wieku 16 lat ok 20 kg i trzymam wagę już niemal drugie tyle lat- plus minus 2-3 kg to normalne:) Ale dzięki zmianom w menu, nie tylko jakościowym. I wcale nie trzeba się katować nie wiadomo jaką dietą żeby utrzymać efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemonka90 Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Nie polecam zadnych tabletek, lepiej postawic na zdrowa diete i cwiczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gratka Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 zgadzam się z poprzedniczką, mniej jeść- więcej ruchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz00 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Zdecydowanie się zgadzam. Nie polecam wg tabletek. Bezpieczniej postawić na dietę i ruch. Tabletki bardziej zaszkodzą niż przyniosą jakąkolwiek korzyść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
felicia56 Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 Skąd wiadomo, ile wynosi deficyt kaloryczny? Aby się tego dowiedzieć, musisz najpierw obliczyć swoje zapotrzebowanie energetyczne. Pomoże Ci w tym kalkulator deficytu kalorycznego. Następnie odejmij od tej wartości wybraną przez siebie ilość kalorii. Na początku mogą to być mniejsze wartości, aby organizm mógł stopniowo przyzwyczajać się do diety redukcyjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raynor.vernice Opublikowano 31 Stycznia Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Odżywki przedtreningowe warto stosować przed rozpoczęciem wysiłku, gdyż mogą skutecznie motywować organizm do działania, a ponadto zwiększają poziom energii i umożliwiają szybsze uzyskanie pożądanej muskulatury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monahan.richard Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego W środowisku sportowców najczęściej usłyszeć można o suplementacji aminokwasów BCAA, czyli inaczej aminokwasów rozgałęzionych. Warto jednak zwrócić także uwagę na aminokwasy EAA, które zawierają w sobie także aminokwasy BCAA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...