panna_zuzanna Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Hej Odkryłam ostatnio świetny serwis, w którym dzięki rejestracji można uzyskać dostęp do różnych zadań z przedmiotów ścisłych. Można szukać konkretnych zadań lub całych zbiorów i odbierać je później w formie e-booków. Sama korzystam z serwisu TaskBook od jakiegoś czasu i jestem zadowolona. Tutaj podaję Wam link: http://www.taskbook.pl- strona idealna dla studentów, którzy potrzebują podszkolić się np. w zakresie matematyki. Rozwiązywanie zadań krok po kroku to duże ułatwienie. Koniecznie zajrzyjcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Z tego co widzę to płatna strona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 2 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 myślę, że to słaba opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...