Diversxxx Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Witam, poszukuję osobę, która "pomoże" w dokończeniu pracy inżynierskiej na Akademii Morskiej wydział Mechaniczny. Osoby zainteresowane proszę o przesłanie numeru kontaktowego na adres mailowy wtedy udzielę szczegółowej informacji, diversxxx@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Polecam jednak spróbowanie napisać pracę samodzielnie, cale życie będzie Cię to prześladować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Myślę podobnie, że warto pisać prace samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diversxxx Opublikowano 5 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Mam ją praktycznie skończoną zostało mi jej dokonczenie z racji na wyjazdy sluzbowe nie mam na to czasu. Wazniejsze jest zdanie egzaminow a nie jakas praca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Wbrew pozorom praca jest bardzo ważna. Jeśli masz mało czasu a to drobiazgi do dokończenia to poproś znajomych ze studiów żeby Ci pomogli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Jak masz ją praktycznie skończoną to może jednak warto postarać się wygospodarować czas i zamknąć ten temat. Sądzę, że prosząc kogoś o pomoc po pierwsze ryzykujesz a po drugie i tak stracisz czas na tłumaczenieno co chodzi i sprawdzanie czy pomoc była ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diversxxx Opublikowano 5 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Dziękuję za Wasze opinie. Jednak więcej korzyści przyniesie mi jeśli ktoś pomoże mi w jej dokończeniu. Napisanie jednej w życiu jakoś nie przyniosło mi wielkiej satysfakcji. Dużo większą dało mi uzyskanie absolutorium na obu uczelniach . Wiadomo to zależy od uczelni jak ktoś ma proste sejse itp. to może dopiero napisanie pracy zaliczeniowej daje mu satysfakcje bo całe studia były łatwe, a na koniec musi się trochę przyłożyć... Tak więc nadal szukam kogoś kto pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Mysle, ze na forum jest dużo firm i ktos się zglosi. Jednak nie polecam. Satysfakcja wlasnorecznie napisanej pracy jest duza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diversxxx Opublikowano 5 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Dużo jest firm, które piszą prace humanistyczne z technicznymi chyba nie jest tak łatwo. Jedną napisałem i tak jak wspomniałem jakoś nie był to dla mnie szczególny powód do satysfakcji, a bardziej strata czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Sa i takie które Pisza techniczne. Odezwa się. Bądź spokojny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Z pewnością ktoś się odezwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...