pina178 Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Witam. Mam dosyć nietypowy problem. Nie mogę sobie poradzić z napisaniem uzasadnienia w oświadczeniu do stypendium socjalnego.. Początek tego uzasadnienia brzmi następująco : "Oświadczam, że zamieszkuję pod wskazanym wyżej adresem, z codzienny dojazd z miejsca stałego zamieszkania na uczelnię znacznie utrudnia lub uniemożliwia mi studiowanie (podać uzasadnienie)". I nie wiem co dalej wpisać, jak to sformułować? Proszę bardzo o pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Droga z miejsca zamieszkania do uczelni zajmuje czas taki i taki, a koszt dojazdu w jedną stronę to xxx. Przeliczając to na koszty miesięczne jakie musze ponieść by dojesdzac na uczelnie wynoszą xxx. Czas dojazdu oraz możliwości spóźnień powodują, że nie mogę skoncentrować się na zdobywaniu wiedzy. Itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 dokładnie, napisz tak jak zaproponował Łukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 i co napisałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Podaj koszty dojazdu ale też kilka słów, że obawasz się iż sytuacja materialna Twojej rodziny może uniemożliwić Tobie zakup biletów na dojazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...