kasia452 Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Cześć Wam, razem z moją siostrą udało Nam się zakupić mieszkanie na pół. Niestety jest ono w stanie surowym i wymaga konkretnego remontu. Najpierw chcemy zacząć od remontu łazienki, ponieważ ona jest w najgorszym staniem. Nie mam zielonego pojęcia o remontach. Wczoraj przeglądałyśmy propozycje firm,które sprzedają płytki. I natrafiłam się na... Co sądzicie? Czy ktoś z Was zamawiał z tej strony? Pozdrawiam, Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Moim zdaniem płytki trzeba jechać i obejrzeć osobiście, może OBI, castorama, bricto depot, leroy merlin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Nie kupiłabym płytek przez internet, nie widząc ich wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasia452 Opublikowano 23 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 W moim mieście- Warszawa jest możliwość zakupu właśnie w sklepie stacjonarnym. Tylko pytam o opinie i radę Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Zawsze możesz obejrzeć płytki w sklepie i jak wybierzesz to zamówić przez internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Ale pytasz o opinie odnośnie czego? Sklepu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Nim zaczniecie remont przejedźcie się po sklepach np. na ul Bartycką, tam płytek od groma, a co najważniejesze są zrobione przykładowe łązienki i z tego można zaczerpnąć inspirację. Polecam zacząć od pawilonu Bartycka róg Czerniakowskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronika91 Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Zgadzam się, warto osobiście poszukać płytek w stacjonarnych sklepach, tam widzisz ich jakość itd. A poza tym może skontaktuj się z jakąś osobą, która zna się na remontach? Z pewnością doradziłaby ona jakie płytki byłyby najlepszym wyborem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Zgadzam się, warto osobiście poszukać płytek w stacjonarnych sklepach, tam widzisz ich jakość itd. A poza tym może skontaktuj się z jakąś osobą, która zna się na remontach? Z pewnością doradziłaby ona jakie płytki byłyby najlepszym wyborem. To też jest dobry pomysł, ja robiąc remont balkonu wzięłam faceta od remontu, żeby doradził mi jakie będę najlepsze płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Dokładnie, inne płytki do mieszkania, inne na balkony. Do tego do kuchni warto wziąc takie płytki na których nie widać plam ani smug, ja np. mam kamień szlifowany i wygląda pięknie ale kazdą plamkę i smugę widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Też nie kupowałabym płytek przez internet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Ja też wolę jednak zobaczyć płytki na żywo. Zdjęcia z sieci nie zawsze są miarodajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...