Jacek Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Witam, mam kilkunastoletnie doświadczenie w pracy z tekstami naukowymi, które nabyłem pracując w wydawnictwie naukowym. Oferuję pomoc w przygotowaniu prac licencjackich, magisterskich, doktoratów, artykułów, książek. Zakres oferty:- korekta błędów ortograficznych, gramatycznych, interpunkcyjnych;- ujednolicenie przypisów i literatury;- skład pracy zgodnie z wymogami uczelni;- opracowanie ilustracji, wykresów, korekta i retusz zdjęć. Preferuję kontakt mailowy (korekta@yahoo.com), w razie potrzeby możliwy osobisty w centrum Poznania. Cena od 2 zł za stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Korekta to jeszcze rozumiem, mam tylko nadzieję, że pod tym nie kryje sie pisanie prac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 2 zł to rozsądna cena, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 od 2 zł, pewnie przy dużej ilości zdjęć czy wykresów cena może być nieco wyższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 8 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 od 2 zł, pewnie przy dużej ilości zdjęć czy wykresów cena może być nieco wyższa. Cena zależy od niezbędnego nakładu pracy. Przy niewielkiej ilości retuszowanych zdjęć czy zrobionych wykresów jest to pomijalne, ale gdy trzeba na te "dodatki" poświęcić pół dnia albo więcej, wtedy cena może wzrosnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Cena zależy od niezbędnego nakładu pracy. Przy niewielkiej ilości retuszowanych zdjęć czy zrobionych wykresów jest to pomijalne, ale gdy trzeba na te "dodatki" poświęcić pół dnia albo więcej, wtedy cena może wzrosnąć Tak właśnie przypuszczałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 przy pracy mgr na 100 stron to 200 zł, akceptowalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Korekta jest w sumie niezbędna w każdej pracy, a cena dość fajna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...