Kacper Łęgowski Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Witam! Dostałem akademik w Gdańsku, chodzi dokładnie o Dom Studencki nr 7 Politechniki Gdańskiej i tu pojawia się pytanie: orientuje się ktoś może jak się z warunkami w tym akademiku? Z góry dzięki Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Spałem wiele razy w akademikach Uniwersytetu Gdańskiego i tam warunki są bardzo dobre, na Polibudzie nie spałem ale myślę, że bedzie podobnie. Lokalizacja za to lepsza niż akademiki UG bo blisko miasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Najlepiej to się tam przejdź i sprawdź osobiście, a przy okazji pogadasz ze studentami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Nie ma to jak sprawdzenie empiryczne jak pisze Agnieszka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...