kalisha Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Witajcie. Mam pytanie - szukam dobrej pralni do tapicerki i trafiłam na www.mokrarobota24.pl/- czy ktoś stąd zna i może polecić? Widzę, że opinie są ogólnie dobre, ale wolę zapytać też tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Nie mam pojęcia, nigdy nie korzystałem i myśle, że studenci rzadko korzystają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ann23 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Większość myjni oferuje pranie tapicerki - najlepiej szukać tam gdzie najbliżej - ale tak jak Łukasz napisał - studenci raczej z tego nie korzystają - tak jak zresztą z odkurzacza i mopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Ja zupełnie jak studenta, tapicerkę piorę sama;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Ja sama czyszczę tapicerkę, nie potrzebna mi pralnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Teraz są myjnie, gdzie samemu można sobie wszystko fajnie wyczyścić Byle nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...