WiecznyStudent Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Czy ktoś z Was miał może problem z trądzikiem różowatym? Jakie leczenie polecacie? Sam walczę od dłuższego czasu ale nie wiem jak sobie mam z tym poradzić. Twarz wygląda coraz gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 31 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Po pierwsze nie stosuj niczego podrażniającego: mydeł, toników z alkoholem, peelingów itp. Leczenie jest złożone i powinien je prowadzić dobry dermatolog. Poczytaj w internecie o rodzajach terapii (antybiotykoterapia, leczenie ogólne, metody fizyczne) i spytaj dermatologa o nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucek Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Nic tylko potrzebny lekarz dermatolog. Ja wiem z własnego doświadczenia, że mogą wchodzić w grę kwestie pokarmowe!!! Trudno w to uwierzyć, ale ma to mocny związek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Tylko lekarz, żadne tam strony pesudomedyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 "Leczenie" na własną rękę może tylko zaszkodzić, koniecznie trzeba iśc do specjalisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Tylko lekarz dermatolog. Zadne pomoce z internetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 To już dermatolog dobierze dla Ciebie leki. Sam nie ryzykuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
standa Opublikowano 5 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Na klasyczny trądzik swego czasu pomógł mi aplikator na wypryski HB, ale jeśli problem jest poważniejszy to pewnie, że należy się konsultować z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Trądzik różowaty musi być skonsultowany z lekarzem dermatologiem, więc warto się jak najszybciej wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkaaa Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 takie "leczenie" na własna rękę może bardziej zaszkodzić niż pomóc zdecydowanie odradzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Właśnie, może bardziej zaszkodzić niż pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monika Borkowska Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Oczywiście, że tak. Tylko specjalista. Moja koleżanka ma ten problem, więc coś tam od niej wiem. Nie jest łatwo, ale musi to być pod kontrolą dermatologa, inaczej może naprawdę być źle za jakiś czas. Swoją drogą podobno z trądzikiem ma problem coraz więcej osób. Cóż, styl życia, Studia na kierunku chemia, na pewno robią swoje :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 I jedzenie na dodatek jakiś świństw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Odpowiednia dieta przy trądziku to wbrew pozorom bardzo ważna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...