literat555 Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Jak zabrać się do kupowania pędzli do makijażu, jeśli zależy nam na dobrej jakości? Na co zwracać uwagę i skąd wiedzieć, że konkretne pędzle będą ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Przede wszystkim powinny być z naturalnego włosia. ja mam pędzle z MaryKay od 3 lat i nadal sa w świetnej formie Oczywiście czyszcze je szamponem do włosów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Dawno nie używałem pędzli do makijażu ale literat555 ma rzeczywiście spory problem jak dla faceta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Dawno nie używałem pędzli do makijażu ale literat555 ma rzeczywiście spory problem jak dla faceta Sebastian a może on chce kupić pędzle dla swojej dziewczyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Oj pan/pani ma rozległę zainteresowania, i wrzody i rowery, i finanse. Renesansowa postać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 teraz widze, że jeszcze założył temat sztuczne rzęsy Człowiek orkiestra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marysia56789 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 najlepiej zapytać się profesjonalnej kosmetyczki albo wizażystki, są takie specjalne pędzle, żeby były dobre muszą mieć chyba jakieś odpowiednie włosie, podpytam kumpeli, ona się na tym zna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 W Douglasie mają bardzo fajne pędzle. Kupiłam sobie jakiś czas temu zestaw i jestem bardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...