Łukasz Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Wiedza jest zbliżona. Ogólnie przedmioty mogą sie troche inaczej nazywać ale powinny przedstawiać to samo. Kiedys musiało by byc to samo. Teraz po zmianach w KRK kierunki mogą sie nieznacznie roznic od siebie ale nie powinieneś tego odczuc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magawek56 Opublikowano 27 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 No to zyczcie mi szczescia czy czegos tam. Energetyko zblizam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magawek56 Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Byłem dzisiaj na AGH, wszystko ślicznie pięknie, dokuemnty dałem, ale pani z WKR zwrócila mi uwage ze wydruk potwierdzenia wpłaty jest zły ( bo PKO ma niby jakiś inny od wszystkich) i żebym im w PDFie dosłał ten poprawny. Pytałem 2 razy o co jej chodzi i nie zrozumiałem. Ktoś mi powie o co chodzi !? Mówiła ze problem jest z napisem "szczegóły transakcji" a ja nie wiem o co chodzi. Dałem jej wydruk tego typu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Tego typu dokument jest pełnoprawny więc nie wiem o co chodzi, wyślij jej to samo w pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Grunt, żeby numer konta był poprawny, kwota i tytuł przelewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magawek56 Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 niezle sie wkurzylem, bo jej nie pasowalo, chyba ze PKO dorabia jakis niepotrzebny skrypt albo cos... Wysle to samo w PDFie, chyba za takie problemy ze studiow oddalic mnie nie moga... Tyle papierow podpisywalem, ze to wygladalo na zasadzie oswiadczenie umowy oswiadczenia potwierdzenia umowy, ehh biurokracja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Nie powinni robić problemów. Szczególnie jak kasa wpłynie im na konto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Chyba miałeś do czynienia z syndromem "pani z dziekanatu" na szczęście ten gatunek na wymarciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...