piotrwk Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Cześć, w piątek zalogowałem się na wat w Warszawie. Jestem niemal pewien że się dostanę, lecz wpłatę za rekrutację wysłałem dopiero w ostatni dzień logowania. Teraz siedzę i się denerwuje czy nie było to za późno Jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgan Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Zadzwoń, zapytaj, nie będziesz się denerwował. Teraz jest gorący czas w dziekanatach, ale na pewno panie będą miłe, bo w czasie rekrutacji muszą być :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Nie wniesienie opłaty w terminie może być przyczyną wykluczenia Cię z rekrutacji. Pytanie w jaki sposób wysłałeś przelew. Jeśli internetowo - była opcja przelewu natychmiastowego. Jeśli z niej nie skorzystałeś - sprawdź w swoim banku kiedy zostało zaksięgowane wyjście kwoty. Jeśli tego samego dnia - masz szansę odwoływać się, jeśli Cię wykluczą. Bo jeszcze musi się zaksięgować kwota na koncie WAT. Myślę, że kluczowe pytanie - ile będzie kandydatów na kierunek który wybrałeś. tak czy owak zadzwoń na WAT i zapytaj - Morgan ma rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Spokojnie, moim zdaniem nie masz co się denerwować. Na pewno dojdzie na czas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Pytałam się na WAT jak podchodzą do takich sytuacji i liczy się data wpłaty... zatem mam nadzieję, że przelew Twój dotarł jednak do nich w piątek... Trzymam kciuki za Ciebie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrwk Opublikowano 13 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Na przelewie jest data 10 lipca, mam nadzieję że się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Trzymamy kciuki! Daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrwk Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 No, udało się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Gratulacje! Odezwij się do nas i daj znać jak Ci się studiuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Musiało się udać tylko niepotrzebny stres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Napisz w październiku o pierwszych wrażeniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...