anonim Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Chciałbym iść na kierunek Kierunek ekonomia ze specjalizacją Inwestycje i nieruchomości. Czy ktoś to studiuje i poleca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 A na jaką uczelnię się wybierasz? wiesz, że specjalność wybiera się najczęściej na II roku i czasami może się tak zdarzyć, że dana specjalność jak będzie mało chętnych nie zostanie uruchomiona, chociaż inwestycje i nieruchomości są ostatnio bardzo polularne, więc raczej nie powinno być z tym problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anonim Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Raczej wybieram się na PWSZ. Ja w tym roku skończyłem akurat technikum ekonomiczne i sądzę, że pod koniec wakacji będę miał również zawód technika ekonomisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anonim Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Się tak zastawiam co mi lepiej się opłaci. Iść na pewien PWSZ w kierunku Fir czy na inny PWSZ na ekonomie właśnie ze specjalnością inwestycje i nieruchomości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Ja chyba wybrałabym w pierwszej kolejności ekonomię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 a o jakie PWSZ chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anonim Opublikowano 10 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Pwsz Piła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Daj znać jak podejmmiesz decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Moim zdaniem natomiast lepszym wyborem będzie FiR:) Zawsze to już jakiś konkret w ręku po tym jest z takim wykształceniem:) Inwestycje i nieruchomości istnieją pewnie też jako studia podyplomowe i w takiej formie bym Ci je polecała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Koniecznie poczytaj więcej o PWSZ w Pile może to trochę Ci rozjaśni http://www.studia.net/uczelnie-studia/5552-panstwowa-wyzsza-szkola-zawodowa-im-s-staszica-w-pile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anonim Opublikowano 13 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Co masz konkretnego na myśli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Myślę, że Sebastianowi chodziło o to żebyś poczytał o PWSZ w Pile i dowiedział się jakie masz jeszcze tam mozliwości, co możesz robić poza nauką, czyli np korzystać z wymiany zagranicznej w ramach programu Erasmus+, czy zapisać się do koła Naukowego.... itp.... Mam rację Sebastian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Owszem. Poza tym na PWSZ w Pile mają fajny program studiów dualnych - uczysz się dziennie i pracujesz, ale to na studiach inżynierskich więc nie wiem czy bierzesz je pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...