Mauryc102 Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Czytałem ostatnio na http://www.wapershop.pl/pl/c/Papierosy-jednorazowe/19#.VZzsBPmqqko , że istnieje coś takiego jak elektroniczny papieros jednorazowy. Czy ktoś z was już miał okazję go wypróbować? Czym dokładnie różni się od tych wielokrotnego użytku? Czy jest sens kupować taki papieros jeśli dużo palę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 żadne palenie nie jest dobre, przestań promować to świństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 żadne palenie nie jest dobre, przestań promować to świństwo Chociaż sama palę, to w zupełności się zgadzam, że nie powinno się promować ani palenia ani papierosów.... jakichkolwiek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Najlepiej to rzucić, a nie przechodzić na jakieś e-papierosy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Tez jestem za rzuceniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Tez jestem za rzuceniem, po co w ogole zmieniac i kase wydawac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Pewnie, że tak, bo to jest tylko złudna zmiana na lepsze, jak już to trzeba całkiem rzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malgoska Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Koło mnie w pracy siedzi chłopak, który pali elektroniczne papierosy (zapachowe) i ta para zapachowa jest strasznie uciążliwa, muszę mu chyba zwrócić uwagę :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey_mouse Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 te jednorazowe są o kant wiadomo czego rozbić. Lepiej kupić sobie porządny a nie jednorazowe dziadostwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...