Lorka Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Czy ktoras z Was zna moze suplement diety Gold Luteina? Polecila mi go moja psiapsiola - ponoc dobrze faktycznie wplywa na wzrok. Ma ktos moze jakies sprawdzone info na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 25 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Najlepiej jakbyś udała się do lekarza i opowiedziała dlaczego chcesz brać jakieś suplementy wpływające na wzrok... lekarz doradzi najlepiej co i jak robić jak jest jakiś problem, samo łykanie czegoś bo "dobrze wpływa" odradzam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Wątpię czy takie suplementy w ogóle pomagają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elenaa Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Najlepsze sumpelenty diety - warzywa i owoce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wanda.milaszewska Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 zgadzam się z przedmówczynią, warzywa i owoce trzeba jesć luteina ponoć pomaga, tak słyszałam, ale ważne jest bardzo, aby jeść dużo produktów z witaminą A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...