Chuck Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Które kierunki studiów w AM w Gdyni są kierunkami oficerskimi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Żadne, tylko Akademia Marynarki Wojennej w Gdyni prowadzi studia oficerskie, wojskowe. Obejrzyj film: http://video.studia.tv/medias/o0yc28463v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Jeśli myślisz o tym, żeby być oficerem marynarki handlowej (a nie wojennej), to możesz wybrać dowolną uczelnię morską. jednak nie licz na to, że od razu zostaniesz kapitanem transatlatyku to po prostu wspinanie się po szczeblach kariery zawodowej. nikt nie zostaje od razu prezesem po skończeniu kierunku zarządzanie i marketing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuck Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Nie no Sebastianie, rozumiem to. Ale miałem raczej na myśli, czy któreś studia na AM w Gdyni zapewniają zakwaterowanie i wyżywienie(jak dla wojska, coś takiego..?) - przepraszam, być może źle się wyraziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Raczej mają do dyspozycji akademiki nie słyszałamm, żeby mieli z wyżywieniam ale może się mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Nie no Sebastianie, rozumiem to. Ale miałem raczej na myśli, czy któreś studia na AM w Gdyni zapewniają zakwaterowanie i wyżywienie(jak dla wojska, coś takiego..?) - przepraszam, być może źle się wyraziłem. To jednak ta opcja o której mówił Łukasz - marynarka wojenna i AMW w Gdyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Jedyna opcja to Akademia Marynarki Wojennej w Gdyni, Akademia Morska nie ma studiów wojskowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...