shadowX6 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Witajcie. Ja trochę w innym temacie, chociaż jestem studentem. Studiuje, ale jednocześnie rozkręcam interes i potrzebuję sklepu z przemysłowymi akcesoriami i maszynami. Potrzebuję coś w stylu http://e-promag.pl/pojemniki-warsztatowe,274.html a do tego owijarki i paleciaki ręczne. Ktoś poleci coś? Może właśnie ten sklep? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nina Malinowska Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Nie znam tego sklepu. Jakiś czas temu bratu, który ma hale przemysłową znalazłam firmę z oponami do wózków widłowych - Prestige Tyres. Myślę, że Ci się to przyda na przyszłość. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 To może coś w nim znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...