cios13 Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Siema, Chciałbym prosić was o pomoc, ostatnio miałem nieprzyjemną sytuację zepsuł mi się telewizor który miał zaledwie 25 lat, tak był to jeszcze model z kineskopem jednak nigdy nie miałem potrzeby go zmieniać. W obecnym momencie postanowiłem kupić znowu coś na czasie aby mogło posłużyć te kilka lat, myślę że na nowy sprzęt mogę przeznaczyć kilka tysięcy złotych, niestety sam się nie orientuje czym mam się sugerować przy zakupie, będąc w sklepie strasznie spodobał mnie się obraz z tego modelu http://www.agito.pl/telewizor-lg-55-led-ultra-hd-55ub820v/pd/DKMR1BBBM/ jest dosłownie niesamowity jednak chciałbym poznać wasze opinie. Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiecznyStudent Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 To i tak wiele wytrzymał... Sam jestem zdania,że nie ma sensu pakować 5 czy 6 tysięcy w telewizor. Da się coś znaleźć w o wiele lepszej cenie. Na stronie: http://lepsze.co/ranking/telewizory-led/ Znajdziecie obecnie zestawienie najpopularniejszych w tym momencie telewizorów led. Sam postawiłbym na ten Sony na 1 miejscu. Bardzo duża przekątna 55 cali, dobra jakość obrazu Full Od oraz cena. Kupisz za 3500 tak więc nie jest to jakiś tam bardzo duzy wydatek. Nie sądzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Też szuka właśnie telewizora, ale wystarczy mi chyba około 40 cali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jardania Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Ja bym nie stawiała na telewizor! Może dlatego, że i tak nie mam czasu go oglądać i zazwyczaj korzystam z internetu, to jeszcze posiadam wadę słuchu i takie akcesoria do aparatów słuchowych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Ja też korzystam z tv w necie. Poza tym, nie mam zbyt wiele czasu na oglądanie tv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 A ja na przykład nie wyobrażam sobie nie mieć w domu telewizora. Może Wam nie przeszkadza oglądanie filmów w komputerze ale sam jestem zdania,że prawdziwa jakość jest na dużym monitorze full hd oraz siedząc na wygodnej kanapie. Warto jest się również zastanowić nad technologią 3d. Wchodzi coraz więcej filmów korzystających z niej. Osobiście nie przepadam za filmami 3D oglądanymi w telewizorze. Nie ma to jak IMAX, zaś domowy tv nie jest nawet jego namiastką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skarbek Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 I jaki model w końcu kupiłeś? Ja też szukałem telewizora, wydałem poniżej 3 tysięcy na Panasonika i jestem zadowolony. Oczywiście zależy kto czego szuka, ale sądzę, że na studencką kieszeń najlepsze będą stare, ale sprawdzone modele, bo porządne nowe mogą być za drogie. Mój to 47as650e Panasonic, jak na razie wszystko z nim w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Panasoniki to dobre telewizory;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Panasoniki to dobre telewizory;) Dobre, dobre Sony też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Akurat mam sony i sa ok. Chociaż moim rodzicom po dwóch latach i dwóch miesiącach padl ekran w sony i na gwarancji juz nie przyjęli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Ja mam plazmę Samsunga (nie jakiś model z górnej półki, ale też nie z najniższej) i nie polecam - spore zastrzeżenia do obrazu. Natomiast brat ma Bravię i sobie chwali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Moim rodzicom wlasnie bracia poszla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 A u brata idzie już z 4 rok bez najmniejszych problemów. Nie przewidzisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 No nie przewidzisz. To tylko urzadzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Ja mam Toshibe i jestem zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skarbek Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 No ja z kolei chyba nasiąkłem od dzieciństwa panasonikiem przez ojca, pamiętam nawet, że ojciec używał ich walkmena. Ktoś pamięta takie cudo? Jak widzę po naszym rodzinnym przypadku ta firma nie zawiodła. Jakby coś nie tak było z moim telewizorem, napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Ja też miała z walkmena z panasonika, ach co to był za sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Tez mialem walkmana panasonica;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey_mouse Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 ja nie mam telewizora i bardz mi z tym dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 wiele osób sobie to chwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 A ja sobie bez tv nie wyobrażam życia. Choć nie przesiaduję całych dni przed ekranem, to jednak uważam, że jest to bardzo pożyteczny wynalazek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Jest pożyteczny al bez przesady. Można żyć bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Pewnie, że można. Bez wielu rzeczy można... Ale jak słyszę teksty typu "pozbycie się tv było najlepszą decyzją w moim życiu", to dla mnie jest to trochę taka pokazowa chęć wyróżnienia się. W każdym razie tak to odbieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Tak to prawda. Ale znam kilka osob, które tv nie maja i dają sobie rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinaa Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 W sumie w dzisiejszych czasach można obejrzeć wszystkie interesujące nas programy przez internet. TV to jednak niezły złodziej czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...