szarańcza Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Cześć, Posiadam pytanie do forumowiczów, w co warto zainwestować 20k zł ? Nie jest to może wybitna kwota jednak leżąc w domowej skarbonce z pewnością nie urośnie.. Myślałem o zakupie numizmatów zacząłem przeglądać oferty sklepów natrafiłem na ciekawe złote monety http://inwestycje.mennica.com.pl/zloto/jednak nie wiem czym sugerować się przy wyborze? Czy tylko cena ma znaczenie czy można brać jeszcze inne techniczne kwestie, prócz oczywiście wagi… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Myślę, że najlepiej zainwestować 20k zł w swoją edukację. Warto wybrać jakąś prestiżową uczelnię prywatną - np. Akademię Leona Koźmińskiego. Taki wydatek to z pewnością bardziej sensowna inwestycja, niż monety. Złoto traci na wartości, a dobry dyplom zyskuje na cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Disko Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 A na własnej edukacji można zarobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Porównaj zarobki pomocnika murarza i inżyniera budownictwa z uprawnieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...